16 septembrie, 19:11
1 005
0
Un bărbat a urcat în autobuz cu un șarpe viu pe post de mască: Nu e farsă
16 septembrie, 19:11
1 005
0

Un incident bizar a avut loc în Marea Britanie, pe 14 septembrie: într-un autobuz din Manchester, un bărbat a fost fotografiat purtând un șarpe în loc de mască de protecție.

Ziarul local Manchester Evening News a publicat imaginile neverosimile, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Individul a călătorit într-un autobuz de la Swinton la Salford, Manchester, potrivit presei locale.

Imaginile cu persoana care purta șarpele în jurul gâtului au fost postate pe rețele sociale de o localnică.

O pasageră a declarat că a fost speriată când a văzut că reptila este vie: ”Când a început să miște, am țipat”.

În ciuda situației, persoana care a difuzat pozele a spus că autobuzul nu era aglomerat, iar animalul nu a părut să deranjeze vreun călător.

Autoritatea de Transport: ”Nu e nici o farsă, dar nu purtați așa ceva, nu e o acoperire validă a feței”.

Autoritatea de Transport din Greater Manchester a confirmat că un pasager a urcat cu șarpele răsucit în jurul gâtului și a precizat, incredibil, că aceasta nu este o ”acoperire validă a feței”, a informat Metro.

Îndrumările guvernamentale afirmă în mod clar că masca nu trebuie să fie o mască chirurgicală și că pasagerii își pot face singuri sau pot purta ceva potrivit, cum ar fi eșarfă sau bandană.

Există un mic grad de interpretare care poate fi aplicat în cazul măștilor faciale, nu credem că se poate extinde la utilizarea pielii de șarpe – mai ales atunci când este vorba de un șarpe viu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter