main logo
513

Un bărbat a făcut o criză de nervi pentru că stătea lângă o femeie de culoare

Compania aeriană Ryanair a fost criticată după ce nu ar fi înlăturat un pasager dintr-un zbor, după ce acesta a jignit-o dur pe o femeie de culoare, în vârstă de 77 de ani, care stătea lângă el.

A făcut o criză de nervi pentru că stătea lângă o femeie de culoare

Incidentul a avut loc în timp ce un avion se pregătea de decolare de la Barcelona spre la Stansted, vineri, și a fost înregistrat de un pasager martor, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

În videoclipul devenit viral pe Facebook se observă cum un bărbat nervos jignește o femeie de culoare care stătea la un scaun distanță de el și cum o „împinge” să plece de lângă el.

Bărbatul îi spune pasagerei: „Nu vorbi cu mine într-o limbă străină, vacă urâtă și proastă ce ești”.

Femeia era însoțită de fiica ei în avion, care intervine și îi răspunde bărbatului la jigniri, după care le roagă pe stewardese să îl dea afară din avion pe bărbat. Compania aeriană l-a lăsat însă pe pasagerul nervos la bordul avionului, iar internauții au criticat dur acest lucru, scrie BBC.

Alți pasageri au povestit că pasagerul nervos a avut mai multe remarci rasiste la adresa femeii, spunându-i: „nu trebuie să stai aici”, „mișcă-ți picioarele”, „dă-te din drum”.

Reprezentanții companiei Ryanair au transmis că „nu vor tolera un astfel de comportament nedisciplinat”.

Fiica femeii abuzate spune că bărbatul s-a enervat inițial pentru că mama ei, care suferă de artrită, s-a mișcat greu ca să-i facă loc bărbatului să treacă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării