main logo
1923

Un băiețel din Rusia și-a salvat mama de la moarte, însă a fost abandonat

Povestea unui băiat în vârstă de 14 ani, aflat în spital în comă de peste un an după ce şi-a salvat mama din mâinile unui criminal, a emoţionat milioane de oameni.

Un băiețel și-a salvat mama de la moarte, însă a fost abandonat

Grav rănit în urma evenimentului în care şi-a salvat mama de la moarte, băiatul a ajuns la spital, acolo unde a şi fost abandonat de femeia care i-a dat viaţă, transmite Știri.md cu referire la Observator.tv.

În urmă cu câteva zile, Ivan Krapivin, din Rusia, s-a stins din viaţă din cauza rănilor îngrozitoare suferite în timpul scandalului în care şi-a salvat mama. Anunţul trist a fost făcut pe o reţea de socializare de către o pagină înfiinţată pentru tânărul aflat în comă.

„Ivan a plecat astăzi într-o lume mai bună. Este imposibil de acceptat acest lucru sau să fim pregătiţi pentru aşa ceva”, se arată în postare distribuită de zeci de mii de oameni. Băiatul abandonat de mamă în spital a murit după un an în care a stat în comă. Copilul, care locuia în oraşul Severodvinsk, a intrat în comă în luna mai a anului trecut în urma unui episod extrem de violent.

Tânărul se afla în apartamentul în care locuia cu mama sa, în timpul unei petreceri la care femeia chemase mai mulţi prieteni. Printre cei invitaţi se afla şi un vecin care fusese condamnat la închisoare pentru crimă şi care fusese eliberat între timp.

După ce au consumat mai multe sticle cu alcool, mama băiatului şi vecinul criminal s-au luat la ceartă. Când l-a văzut pe vecin înarmat cu un cuţit şi o ganteră, Ivan a intervenit pentru a-şi salva mama de la o moarte sigură. 

Femeia a scăpat cu viaţă, însă copilul a fost lovit în cap, de mai multe ori, cu gantera, iar loviturile au fost atât de puternice încât medicii au fost nevoiţi să taie mai multe bucăţi din scalpul tânărului. 

Criminalul a fost condamnat la 14 ani de închisoare, însă Ivan a intrat într-o comă din care nu a mai ieşit niciodată.

Trist este faptul că, deşi i-a salvat viaţa, femeia nu şi-a vizitat fiul la spital decât după ce povestea lui a apărut într-o emisiune pe postul naţional de televiziune.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării