main logo
569

Un avion s-a prăbuşit pe o şosea din Marea Britanie. Pasagerii, salvați în ultimul moment

Un fost genist al armatei britanice şi managerul unui magazin i-au scos din rămăşiţele în flăcări pe pasagerii unui avion în flăcări, relatează Daily Mail.

Un avion s-a prăbuşit pe o şosea. Pasagerii, salvați în ultimul moment

Fostul militar tocmai trecea cu maşina prin zona respectivă, când avionul s-a prăbuşit la doar 150 de metri de el. Bărbatul, nu a ezitat însă să se ducă imediat la faţa locului pentru a-i salva pe pasageri, transmite Ştiri.md cu referire la b1.ro.

După ce şi-a parcat maşina la o distanţă de 80 de metri de avion, bărbatul a alergat la faţa locului, unde se afla deja o altă persoană care spărgea geamurile avionului cu piciorul.

"Era cineva de cealaltă parte, care încerca să iasă. Am apucat-o pe femeie de centură şi am tras-o afară. Ulterior, pilotul şi-a scos mâna afară şi l-am scos şi pe el", a declarat sergentul Joel Snarr, recent trecut în rezervă pe motiv că suferă de tulburare de stres post-traumatic (TSPT).

"Avionul a venit de nicăieri, şi dacă s-ar fi prăbuşit două secunde mai târziu, ne-ar fi lovit. Avionul a luat foc chiar în faţa mea şi aterizase întors invers. Am oprit brusc şi nu am ezitat - am văzut că erau oameni înăuntru", a declarat al doilea bărbat care a ajutat la salvarea pasagerilor.

Bărbatul a precizat că în spatele avionului erau o fată şi un băiat.

"Era înspăimântată (fata - n.r.), urlând pentru că vedea focul", a adăugat bărbat.

Împreună cu fata, el a lovit un geam al avionului cu piciorul până când cei doi adolescenți, în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, au putut fi scoşi din aparat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării