main logo
2409

Un avion, filmat cum e lovit de fulger imediat după decolare

Un avion al companiei aeriene Thomas Cook Airlines care abia decolase de pe Aeroportul Manchester a fost lovit de un fulger. Incidentul s-a întâmplat duminică după-amiaza și a fost filmat de unul dintre pasagerii aeronavei.

Un avion, filmat cum e lovit de fulger imediat după decolare

Zborul MT1140 a plecat din Marea Britanie și avea ca destinație Banjul, Gambia. Imediat după ce avionul a decolat, un fulger a lovit o aripă, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene Thomas Cook Airlines a  transmis că aeronava a revenit pe aeroportul din Manchester la puțin timp după ce a fost lovit. 

„Avionul este echipat pentru a rezista la fulgere și a fost efectuată o inspecție completă de către inginerii noștri din hangar”. 

„Siguranța clienților și a echipajului nostru este întotdeauna prima noastră prioritate și ne pare rău pentru întârzierea și neplăcerile cauzate”.

„Pasagerii au plecat mai târziu, în aceeași zi, din Manchester, cu o altă aeronavă”, a spus purtătorul de cuvânt. 

Duminică a avut loc una dintre cele mai mari tragedii aviatice din ultimii 10 ani. Avionul companiei aeriene Ethiopian Airlines cu destinația Nairobi, Kenya, s-a prăbușit lângă orașul Bishoftu. Toate cele 157 de persoane de la bordul aeronavei Boeing 737 care decolase din Addis Ababa, Etiopia, și trebuia să ajungă în Nairobi, Kenya, au murit. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării