540
0
Un autocamion încărcat cu milioane de albine s-a răsturnat
540
0

Un autocamion încărcat cu circa 133 de milioane de albine s-a răsturnat luni pe o şosea din statul american Montana, roiurile de insecte care s-au răspândit la faţa locului îngreunând activitatea echipelor de intervenţie, relatează New York Post.

Foto: google.com

Autocamionul care transporta peste 18.000 de kilograme de albine s-a răsturnat pe o stradă din Bozeman, Montana, în timpul deplasării către North Dakota din California, conform postului KTVQ-TV, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Un adjunct din cadrul departamentului de pompieri a declarat că prezenţa unui număr atât de mare de albine a provocat confuzie în rândul echipelor de intervenţie, scrie Agerpres.

″Trebuia să stabilizăm camionul pentru că se afla pe o parte şi din el se scurgea combustibil″⁣, a declarat Brian Nickolay. ″⁣Am luat toate măsurile de precauţie pentru a asigura siguranţa membrilor noştri (...) şi pentru a reduce riscul de a fi înţepaţi″⁣, a adăugat reprezentantul departamentului de pompieri.

Un apicultor a declarat postului citat că 18.000 de kilograme de albine reprezintă echivalentul a circa 133 de milioane de albine.

Cei doi bărbaţi aflaţi în autocamion nu au fost răniţi.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter