main logo
889

Un agent FBI a salvat un bebeluș: Ce s-a întâmplat la 22 de ani după

Un agent FBI a salvat un bebeluș răpit și ascuns într-un tomberon, în urmă cu 22 de ani, în timpul uneia dintre primele anchete la care a participat.

Un agent FBI a salvat un bebeluș: Ce s-a întâmplat la 22 de ani dupăFoto: playtech.ro

Anii au trecut, iar, acum, când omul legii s-a pensionat, colegii săi au ținut să îl surprindă plăcut, căutându-l pe bebelușul a cărui destin putea fi altul dacă nu era găsit la timp, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro

Ce s-a întâmplat cu el?

Un agent FBI a salvat un bebeluș răpit și ascuns în tomberon

Troy Sowers, un agent FBI, a avut parte de o surpriză de zile mari la petrecerea de pensionare. În urmă cu 22 de ani, Troy abia intrase în rândurile FBI și investiga răpirea unui micuț. A interogat o femeie suspectă și a luat decizia să facă o descindere la ea acasă.

„Femeia încă nu mărturisise că a răpit copilul, şi în casa ei am găsit câteva indicii că ar fi fost implicată în răpire. Am stat de vorbă cu fiica ei vitregă în vârstă de 13 ani, care a început să plângă şi ne-a spus că nu ştie unde este copilul”, a povestit Sowers. Ajutat de fler, s-a dus direct la locul unde era bebelușul răpit.

„În cei 22 de ani de carieră, de câte ori m-a întrebat cineva care au fost momentele mele de glorie, menţionam asta – că am scos un bebeluş dintr-o cutie. Nu m-am concentrat prea mult pe asta, pentru că e unul dintre lucrurile obişnuite pe care le facem”, a adăugat agentul.

Surpriza de la 22 de ani distanță

Aflat la vârsta retragerii din meserie, bărbatul a decis că este nevoie și de o petrecere, alături de cei dragi, pentru a încununa munca sa cu fast. 

În cadrul evenimentului, a avut parte de o surpriză care l-a lăsat mut de uimire. Colegii săi l-au căutat pe acel copil și l-au găsit, uluitor, în armata americană. Întrunirea a fost extrem de emoționantă, îndeosebi pentru agentul FBI.

Copilul a povestit că omul legii s-a ținut tare, ”prinzându-și” parcă lacrimile de pleoape. Pentru munca sa din urmă cu 22 de ani, ”bebelușul din cutie”, devenit acum bărbat în toată firea, i-a transmis agentului un mare ”mulțumesc” pentru tot ceea ce a făcut. Norocosul conștientizează acum că fără ajutorul său nu ar fi fost unde este acum: un pușcaș marin al SUA.

„S-a ţinut tare, am crezut că va izbucni în plâns, dar a rezistat. Vreau să-i transmit un mare “mulţumesc” pentru tot ceea ce a făcut, fără ajutorul lui nu aş fi unde sunt acum: un puşcaş marin al SUA”, a spus, copleșit, copilul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării