main logo
741

Un adolescent a murit, după ce a rămas înțepenit între scaunele de la mașină

Un adolescent a implorat ajutor, prin apeluri la numărul de urgență, după ce a rămas înțepenit între scaune în mașina familiei. Însă a fost găsit după câteva ore fără viață - nu de poliție, ci de tatăl său.

Un copil a murit după ce a rămas înțepenit între scaunele de la mașinăUn copil a murit după ce a rămas înțepenit între scaunele de la mașină

Familia îndoliată, dar și opinia publică, așteaptă acum răspunsuri. Băiatul în vârstă de 16 ani din Cincinatti a murit “asfixiat din cauza comprimării pieptului” - arată raportul medicului legist.

Adolescentul a intrat în maşina familiei şi s-a întins să-şi ia echipamentul de tenis din spate, dar a rămas înţepenit intre scaune. Pentru că nu se putea mişca, nu a reuşit să ajungă la telefonul mobil. Dar cu ajutorul comenzii vocale a sunat la numărul pentru urgenţe.

Cum băiatul cerea ajutor, dispecerul a încercat să afle de unde sună adolescentul. După câteva minute, puştiul a sunat din nou. Înainte ca apelul să se încheie, băiatul a apucat să îi mai spună câteva cuvinte operatorului.

Adolescentul: “Probabil că nu mi-a mai rămas mult timp. Spuneți-i mamei că o iubesc, dacă voi muri...”

Poliţia a oprit cercetările după mai puţin de un sfert de oră. Anchetatorii spun că tatăl lui este cel care l-a găsit, până la urmă, folosind o aplicaţie pentru localizarea autoturismului. Trecuseră insă şase ore de la ultimul apel al băiatului.

Eliot Isaac, departamentul de Poliție Cincinnati: “Acest tânăr a strigat după ajutor. Nu am fost capabili să transmitem această informație la polițiștii de pe teren și trebuie să aflăm de ce.”

Chiar şi înainte de această tragedie - susţine primarul oraşului - au fost semnalate probleme legate de management şi supervizare, dar şi probleme tehnice, la dispeceratul pentru apleuri de urgenţă.

Angajatul care a preluat primul apel a fost suspendat. Iar colegul lui, care a răspuns la al doilea apel, rămâne în funcţie până la finalizarea investigaţiilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării