12 aug, 2019 19:16
726
0

Un actor din serialul Game of Thrones, călcat de un buldozer

12 aug, 2019 19:16
726
0

Actorul Jason Momoa a anunțat că nu poate începe filmările pentru Aquaman 2 deoarece "a fost călcat de un buldozer" în Hawaii, unde protestează față de construirea unui telescop uriaș pe un teren considerat sacru de localnici.

Un actor din serialul Game of Thrones, călcat de un buldozerFoto: complex.com

„Ne pare rău Warner Bros. Nu putem filma" Aquaman 2. Pentru că Jason a fost călcat de un buldozer, în timp ce încerca să oprească pustiirea pământului său natal, transmite Știri.md cu referire la dcnews.ro.

Asta nu se va întâmpla. Nu vă lăsăm să mai faceți asta. Destul, este suficient. Mergeți în altă parte", este mesajul postat pe contul de Instagram al actorului.

Jason Momoa protestează alături de mii de localnici care se opun construirii unui telescop de înaltă performanță pe muntele Mauna Kea, cel mai înalt vârf din Hawaii, un loc considerat sacru de băștinași.

Vulcanul inactiv cu o înălțime de 4.207 metri și o vechime estimată la un milion de ani, este considerat un loc sacru, aici fiind îngropați mulți dintre strămoșii locuitorilor insulei.

Pe munte există deja mai multe observatoare astronomice, dar cel față de care se opun acum Momoa și alți localnici, numit Thirty Meter Telescope (TMT), ar costa 1,4 miliarde de dolari și ar urma să fie de patru ori mai mare decât restul celorlalte.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter