main logo
850

Ultimul mesaj trimis de fotbalistul din avionul care a dispărut

Avionul de două persoane cu care fotbalistul argentinian Emiliano Sala a plecat din Franța spre Marea Britanie a dispărut de pe radare când se afla deasupra Canalului Mânecii.

Ultimul mesaj trimis de fotbalistul din avionul care a dispărut

Toată lumea se teme de ce e mai rău, dar, deocamdată, nu s-a dat de urma avionului dispărut. În schimb, a apărut o înregistrare audio cu Emiliano Sala, care i-a transmis unui prieten un mesaj prin Whatsapp, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.

„Ce faceți prietenilor, nebunilor? Frate, sunt mort! Am fost la Nantes să fac niște lucruri care nu se mai terminau. Acum sunt într-un avion care pare că se destramă. Mă duc la Cardiff. Mâine încep treaba acolo. Mâine după amiază am primul antrenament cu noua mea echipă. Să vedem ce se întâmplă… Ce faceți voi, frații mei? Sunteți bine, totul e ok? 

Dacă într-o oră și jumătate nu auziți vești de la mine… Nu știu dacă or să trimită pe cineva după mine, nu știu unde să mă găsească. Mi-e tare frică”, poate fi auzit Sala.

Amintim că, Emiliano Sala a dispărut, luni noapte, într-un accident aviatic. Argentinianul, 28 de ani, fostul coleg al lui Tătărușanu la Nantes, se îndrepta spre Cardiff. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării