main logo
960

Ultimul mesaj al tinerilor care s-au sinucis într-o cameră de hotel

Gest șocant și inexplicabil comis de doi tineri din SUA. S-au sinucis într-un mod bizar, într-o cameră de hotel, la un an de la prima lor întâlnire.

Ultimul mesaj al tinerilor care s-au sinucis într-o cameră de hotel

David Koenig și Ellen O’Meara s-au sinucis într-un hotel din Manhattan, New York.  

Cei doi tineri s-au revăzut la un an de la prima întâlnire și și-au pus capăt zilelor, relatează Daily Mail. Au fost găsiți morți de către o angajată a hotelului, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Conducerea hotelului a spus că lângă cei doi au găsit o sumă de bani care ar acoperi cheltuielile șederii lor la hotel, cartea „Sinuciderea și tentativa de sinucidere: metode și consecințe”, de Geo Stone, dar și un bilet de adio.

„Nu vă uitați! Suntem morți”, au scris cei doi tineri.

Angajata hotelului i-a descoperit pe cei doi, morți pe pat, cu o pungă pe cap. Acestea aveau tuburi din plastic care duceau la două canistre de protoxid de azot, un gaz care este folosit pentru anestezie.

La aflarea veștii, prietenii celor doi au fost devastați, însă au spus că cei doi erau predestinați să moară în același timp.

„Ei știau din prima zi de când s-au întâlnit că vor muri împreună”, a spus un apropiat al celor doi.

„Prietenii lor erau foarte supărați, dar nu surprinși”, a declarat un ofițer al poliției pentru New York Post.

„Era foarte retrasă, nu am văzut-o niciodată cu un bărbat”, a declarat vecina lui Ellen, Katherine Zeppelin, în vârstă de 54 de ani.

Acum autoritățile fac cercetări în acest caz pentru a afla ce i-a împins pe cei doi tineri să recurgă la un asemenea gest.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării