main logo
7762

Ultimele imagini cu actrița dispărută misterios: O nouă versiune tristă

Naya Rivera, actrița din serialul pentru adolescenți „Glee”, a fost dată dispărută în cursul zilei de miercuri, după ce nu s-a mai întors la barca pe care o închiriase, iar fiul ei de patru ani a fost găsit singur la bordul ambarcațiunii.

Ultimele imagini cu actrița dispărută misterios: O nouă versiune tristă

După o serie de căutări în largul lacului Piru, polițiștii din California bănuiesc că starul s-ar fi înecat, în urma unui accident, transmite Știri.md cu referire la B1.ro.

În cursul zilei de miercuri, 15 iulie, actrița Naya Rivera a fost dată dispărută. Starul din Glee închiriase o barcă pentru ea și fiul ei și merseseră să înoate pe Lacul Piru.

La scurt timp după ora 16:00, băiețelul a fost găsti singur la bordul ambarcațiunii, iar martorii de la fața locului au explicat autorităților că minorul venise inițial alături de o femeie, pe care nu au mai vazut-o, scrie BBC.

Investigațiile și ancheta pentru găsirea sau recuperarea starului de la Hollywood sunt încă în desfășurare, însă polițiștii suspectează deja că vedeta ar fi decedat în urma unui accident, în largul apei.

În ziua de miercuri, moment la care vedeta a fost dată dispărută, polițiștii au găsit în parcarea portului și autoturismul cu care starul și băiețelul ei se deplasaseră. Totodată, BBC a publicat și ultimele imagini cu vedeta de la Hollywood, înainte să plece pe lac și să fie dată dispărută.

Actrița plecase într-o excursie alături de băiețelul ei în vârstă de 4 ani, pe care îl are dintr-o relație anterioară, cu actorul Rayan Dorsey. Mariajul celor doi a ținut din 2014 până în 2018.

Vedeta închiriase o barcă în care s-au urcat ea și fiul ei, plecând să înoate pe Lacul Piru, din California. Martorii de la fața locului, dar și minorul susțin că femeia a fost alături de el și că au plecat împreună să înoate, dar la final doar el s-a întors în barcă.

Potrivit sursei citate anterior, ambarcațiunea a fost descoperită de către unul dintre angajații centrului de închirieri. Rivera ar fi plătit pentru barcă doar până la orele 16:00, iar odată ce a expirat timpul, un angajat al companiei a pornit pe lac pentru a recupera ambarcațiunea cu motor.

La locul faptei însă, din nefericire, bărbatul l-ar fi găsit doar pe fiul lui Naya, dormind.

Polițiștii au lansat ipoteza decesului.

Operațiunea de salvare a actriței a început miercuri după amiază, însă autoritățile nu au avut succes. Ancheta s-a desfășurat cu un elicopter, o dronă și mai multe echipaje care au navigat pe apă, în speranță că o vor găsi pe vedetă.

Începând cu ziua de vineri, operațiunea de salvare a actriței Naya Rivera s-a transformat într-o operațiune de recuperare. Polițiștii au lansat ipoteza unui deces provocat de un accident și un înec, iar acum autoritățile încearcă să găsească trupul neînsuflețit al starului pe care să îl predea familiei.

„Credem că este vorba de un accident, iar Naya Rivera s-a înecat în lac. Scopul nostru este totuși să o găsim”, a declarat ajutorul șerifului, Chris Dayer, pentru BBC. Salvamarii și autoritățile de la fața locului au descoperit că băiatul era echipat cu vesta de salvare, însă la bordul ambarcațiunii a mai fost găsită o vestă pentru adulți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării