main logo
799

Ultima șansă pentru Mihai Costatinescu. Cum vor medicii să-l trezească din comă

Medicii s-au gândit la o metodă prin care să-l trezească pe Mihai Constantinescu din comă.

Ultima șansă pentru Mihai Costatinescu. Cum vor să-l trezească din comă

Aceasta ar fi printre ultimele soluții găsite de specialiști pentru ca artistul să revină din coma în care se află deja de luni bune, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Ce metodă au găsit medicii pentru a-l trezi pe Mihai Constantinescu din comă?

Medicii de la spitalul Florească s-au gândit la una din ultimele metode încercate de aceștia pentru ca iubitul solist să se trezească din comă. 

Informația a fost făcută publică de către medicul Monica Pop, cea care l-a vizitat recent la instituția medicală unde se află. Specialiștii vor să-l trezească din comă pe…muzica lui.

„Vreau să vă spun un lucru care mi se pare frumos. Când am plecat de acolo m-am întâlnit cu o colegă de specialitate ORL, care a spus un lucru: că ea sugerează – așa de tare mi-a plăcut lucrul ăsta și chiar i-am spus Simonei (soția lui Mihai Constantinescu n.r.) să facă cât se poate de repede – să-i înregistreze cântecele lui preferate pe un mp3″
Monica Pop

Monica Pop mai susține că toate cântecele comune, alături de câteva texte din parte apropiaților ar trebuie să-i răsune mereu în urechie. 

Medicul declară că Mihai Constantinescu aude foarte clar ce se petrece în jurul său, iar, convinsă de acest lucru, muzica și mesajele înregistrate ar da roade. 

Creierul lui Constantinescu poate fi stimulat, pentru că are focare pozitive, focare bune. Cunoscutul medic a mai făcut o paralelă cu cazul special al lui Gabriel Cotabiță.

Medicii sau gândit la o ultimă soluție. Cum vor să-l trezească din comă pe Mihai Constantinescu?
Există șanse de revenire

Domnul Cotabiță este în momentul de față sănătos, trăiește și e pe picioare. Așa și aici, eu tot am speranțe și încă o dată vă spun, este într-un real progres, fără doar și poate, față de ce am văzut acum două săptămâni. Și vorbesc ca și medic acum”, spune Monica Pop.

Din punct de vedere medical, patologia lui Mihai Constatinescu este una mult mai amplă decât cea a lui Cotabiță, astfel că ar fi cu adevărat un caz spectaculos ca acesta să-și revină. 

Fanii și familia se roagă încontinuu pentru însănătoșirea acestuia și pentru ca totul să revină la normal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării