main logo
770

Ultima fotografie publicată de Avicii. Ce mesaj a transmis DJ-ul suedez

Ultima fotografie publicată de Avicii a apărut pe contul acestuia de Instagram pe 4 aprilie, cu mai bine de două săptămâni înaintea decesului.

„It’s always sunny in California” („Mereu e soare în California” – n.r.), a scris Avicii, în dreptul fotografiei publicate pe Instagram. Acum, în dreptul imaginii, fanii au început să posteze mesaje de condoleanțe, scrie libertatea.ro.

DJ-ul Avicii a murit la 28 de ani, potrivit TMZ, care scrie că decesul artistului s-a produs în circumstanțe necunoscute, în Muscat, Oman. Avicii a fost și în România, în 2015, la Untold.

Avicii, pe numele lui real Tim Bergling, s-a născut în Suedia. Decesul a fost confirmat de reprezentanții artisului. „Anunțăm cu regret pierderea lui Tim Bergling, cunoscut ca Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman, vineri după-amiază”.

Familia artistului este devastată și a cerut să le fie respectată intimitatea, precizând că nici o altă declarație nu va fi făcută pe acest subiect.

DJ-ul Avicii a murit la numai câteva zile după ce a fost nominalizat la Billboard Music Award la categoria cel mai bun album dance/electronic, pentru EP-ul său intitulai „Avicii (01)”.




Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării