main logo
2031

Ucrainean ingenios: S-a deghizat în soția sa pentru a fugi de război

Un bărbat de 30 de ani din Kiev, deghizat în soția lui și având cu el copilul într-un cărucior, a încercat să treacă ilegal granița în România, însă a fost depistat de polițiștii de frontieră ucraineni de la punctul de control din Porubne.

Ucrainean ingenios: S-a deghizat în soția sa pentru a fugi de război

Ucraineanul era îmbrăcat în haine de femeie și purta o perucă în cap, transmite Știri.md cu referire la Observatornews.ro.

Deghizat în femeie, bărbatul s-a prezentat la punctul de frontieră împreună cu fiul său și prezentând pașaportul soției sale. Din păcate pentru el, machiajul și peruca nu i-au fost de mare ajutor pentru că polițiștii de frontieră și-au dat seama despre ce e vorba și l-au reținut. 

Acum, el va fi tras la răspundere conform legii pentru că a încercat să evite apelul la mobilizare și pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei.

Autoritățile din Ucraina scriu că alți 11 refugiați au fost reținuți de politiștii de frontieră din Mogiliov-Podolski din regiunea Vinița. Bărbații erau din diferite regiuni ale Ucrainei și aveau în plan să evite controalele de la vamă și să treacă fraudulos granița în Republica Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării