main logo
611

Ucraina: Cel puțin șase persoane au murit într-un atac aspra unui spital din Sumî

Forțele ruse au lansat un atac dublu asupra unui spital din orașul Sumî din nord-estul țării, omorând șase persoane și rănind o persoană, a declarat ministrul de interne Igor Klimenko pe 28 septembrie, transmite The Kyiv Independent.

Ucraina: Cel puțin șase persoane au murit într-un atac aspra unui spitalFoto: Moldova1.md

Potrivit lui Klimenko, atacul inițial a făcut o victimă și a provocat pagube importante la mai multe etaje ale spitalului. Al doilea atac a avut loc în timp ce salvatorii și poliția soseau pentru a evacua pacienții în siguranță, transmite Știri.md, cu referire la moldova1.md. 

„Deocamdată, se știe că șase persoane au murit, inclusiv un polițist. Un alt polițist a fost rănit”, a declarat Klimenko într-o postare pe Telegram.

Administrația militară regională a raportat că trupele ruse au vizat unitatea medicală în jurul orei locale 8:30 cu un atac aerian și drone Shahed. Aproximativ 10 minute mai târziu, forțele aeriene au confirmat că forțele ruse au desfășurat, de asemenea, bombe puternice ghidate KAB în regiunea Sumî.

Klimenko a menționat că a fost a doua zi consecutivă în care poliția ucraineană a suferit pierderi. El a adăugat că eforturile de căutare continuă în Krivoi Rog, unde un alt muncitor ar putea fi încă prins sub dărâmături.

Atenție! Urmează imagini cu puternic impact emoțional:

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării