main logo
513

Turnul Eiffel va omagia în fiecare seară persoanele mobilizate în lupta cu COVID-19

Celebrul Turn Eiffel din Paris va omagia în fiecare seară, începând de vineri, toate persoanele mobilizate împotriva noului tip de coronavirus, prin afişarea cuvântului "Mulţumesc" şi prin proiectarea de mesaje care să-i îndemne pe oameni să stea acasă, a anunţat primăria capitalei franceze.

Turnul Eiffel va omagia persoanele mobilizate în lupta cu COVID-19

"Începând de vineri, în toate serile, de la orele 20:00 până la orele 23:00, Turnul Eiffel va omagia toate persoanele mobilizate în faţa COVID-19, proiectând mesaje de recunoştinţă şi îndemnuri de a rămâne acasă", a precizat primăria Parisului într-un comunicat, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

"La orele 20:00, 'Mulţumesc' va fi afişat pe Turnul Eiffel ca omagiu pentru cadrele medicale, poliţişti, jandarmi, pompieri, ambulanţieri, membri ai serviciilor de securitate, soldaţi, casieriţe şi casieri, gunoieri, comercianţi, curieri, voluntari, asociaţii, parizieni şi pariziene, pentru toţi cei mobilizaţi împotriva COVID-19", se detaliază în comunicat.

"Vor urma, de la 20:30 până la 23:00, două mesaje în alternanţă, în franceză şi în engleză, pentru a aminti că limitarea la minimum a deplasărilor în afara locuinţei contribuie la salvarea de vieţi: 'Restez chez vous', 'Stay at Home'" (Staţi acasă).

Epidemia de COVID-19 s-a agravat în Franţa, cu 365 de decese înregistrate, joi, într-un interval de 24 de ore, printre care cel al unei adolescente de 16 ani.

Bilanţul este acum de circa 1.700 de morţi de la începutul epidemiei în Franţa.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării