15 aug, 2019 08:53
5 048
0
Tur virtual prin casa groazei în care au fost ucise și violate 2 fete
15 aug, 2019 08:53
5 048
0

Cercetările în casa ororilor din Caracal au durat 13 zile, timp în care mai multe echipe de investigatori au scormonit centimetru cu centimetru interiorul construcției.

Cele mai multe indicii și probe au fost recoltate, însă, în ultimele zile, de cei mai experimentaţi criminaliști din țară. 

Jurnalistul Digi24 Ioana Ciurlea a aflat ce au găsit poliţiştii în casa lui Gheorghe Dincă.

Echipa coordonată de comisarul Radu Gavriş nu are niciun caz de omor nerezolvat şi s-a ocupat, printre altele, de anchete complicate, cum ar fi incendiile de la Maternitate Giuleşti şi din clubul Colectiv. Şi totuşi, casa groazei a reuşit să îi uimească chiar şi pe criminalişti.

Casa lui Gheorghe Dincă este mai degrabă un depozit de deșeuri, o groapă de gunoaie. Individul a transformat un service într-un adăpost. O magherniță în care a adunat tone de gunoaie. 

Pentru anchetatori, acest lucru nu pare întâmplător, ci mai degrabă Dincă cu intenție și-ar fi umplut casa cu lucruri aruncate de alții, tocmai pentru a-și ascunde apucăturile, pentru a nu fi vizitat sau surprins. Gunoaiele le-au pus piedici și anchetatorilor și au făcut ca investigațiile să dureze atâtea zile.

Fiecare obiect din interior a fost analizat și inventariat de criminaliști. Camera în care Gheorghe Dincă se odihnea și în care se presupune că Alexandra și-a găsit sfârșitul se află, cumva, în mijlocul construcției.

Un pat și o noptieră arată că acolo ar fi trăit cineva. Sunt așezate pe partea dreaptă, cum intri. Ajungi la ele pe o „cărare” pe care Gheorghe Dincă a lăsat-o, fiind singurul loc în care nu a depozitat gunoaie.

La capătul patului, Dincă își ținea hainele în saci de plastic ori de rafie, iar în jur anchetatorii au găsit tone de ambalaje, bidoane, canistre, găleți de vopsea, chiar și cauciucuri uzate.

Lumina intră în cameră pe o fereastră aflată pe peretele din fața ușii. A doua fereastră, însă, pe partea stângă, a fost zidită chiar de Gheorghe Dincă.


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter