main logo
636

Trump vrea să îl întâlnească, foarte curând, pe Kim Jong-Un

Preşedintele SUA, Donald Trump, a exprimat, marţi seară, disponibilitatea de a se întâlni "foarte curând" cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, pe care l-a catalogat drept "foarte deschis" şi "foarte onorabil".

Trump vrea să îl întâlnească, foarte curând, pe Kim Jong-UnDonald Trump vrea să îl întâlnească "foarte curând" pe Kim Jong-Un, un om "foarte onorabil".

După întrevederea pe care a avut-o la Casa Albă cu preşedintele Franţei Emmanuel Macron, Donald Trump a declarat că liderul din Coreea de Nord, Kim Jong-Un, vrea să fie organizat "cât mai curând" summitul bilateral, transmite mediafax.ro.

La rândul său, liderul de la Casa Albă a subliniat că şi el este dispus să îl întâlnească "foarte curând" pe Kim Jong-Un. "Din ce am văzut până acum, (Kim Jong-Un -n.red.) a fost chiar foarte deschis şi foarte onorabil", a spus Trump, citat de Associated Press şi CNN.

"Vom avea o întrevedere cu Kim Jong-Un şi se va întâmpla foarte curând. Ni s-a spus direct că nord-coreenii ar vrea ca întâlnirea să aibă loc cât mai curând posibil. Avem discuţii foarte bune", a subliniat preşedintele SUA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării