main logo
664

Trump: Voi părăsi discuţiile cu Kim Jong-Un dacă nu vor fi productive

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, joi, că va părăsi discuţiile cu liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-un, dacă acestea nu vor fi productive, adăugând că speră ca întâlnirea sa cu Kim Jong-Un să fie una de succes, informează site-ul agenţiei The Associated Press.

Trump: Voi părăsi discuţiile cu Kim Jong-Un dacă nu vor fi productiveTrump susţine că va părăsi discuţiile cu Kim Jong-un dacă acestea nu vor fi productive.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută alături de Shinzo Abe, prim-ministrul Japoniei, Trump a afirmat că presiunile aplicate împotriva Phenianului vor continua până când va fi atins obiectivul denuclearizării Coreei de Nord, transmite mediafax.ro.

„Trebuie să punem capăt armelor nucleare, în mod ideal în toate părţile lumii”, a declarat Trump, adăugând că nu va repeta greşelile fostelor administraţii de la Washington.

Preşedintele american a precizat că speră ca viitoarea sa întâlnire cu Kim Jong-un să fie una de succes, însă a atras atenţia că va ”părăsi în mod respectuos” întâlnirea cu liderul regimului de la Phenian dacă este de părere că aceasta nu va fi una productivă.

Întâlnirea dintre Trump şi Kim Jong-Un ar urma să aibă loc la începutul lunii iunie.

„Statele Unite vor face tot ceea ce este posibil pentru ca întâlnirea cu Kim Jong-un să fie un succes la nivel mondial”, a adăugat Trump.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării