main logo
567

Trump l-a numit pe prinţul de Wales, prinţul Balenelor

Preşedintele american a comis o nouă greşeală de ortografie într-un mesaj pe Twitter în care s-a lăudat cu întâlnirile sale diplomatice cu lideri străini şi familii regale, printre care şi cea cu prinţul de Wales, pe care l-a numit însă 'prinţul Balenelor'.

Trump l-a numit pe prinţul de Wales, prinţul Balenelor

'Mă întâlnesc şi vorbesc cu ''guverne străine'' în fiecare zi. Tocmai m-am întâlnit cu Regina Angliei, Prinţul de Whales (sic!, n.red.), Prim-ministrul Marii Britanii, Prim-ministrul Irlandei, Preşedintele Franţei şi Preşedintele Poloniei', a postat Trump pe Twitter, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

Nefericitul 'h' adăugat numelui 'Wales' l-a transformat pe acesta în 'Whales' (balene, în limba engleză).

Chiar dacă Trump a corectat rapid tweet-ul iniţial, răul era deja făcut, jocul de cuvinte fiind deja lansat pe reţelele sociale.

'Am vorbit despre ''Tot''. Ar trebui să sun imediat la FBI despre aceste discuţii şi întâlniri? Cât de ridicol! Nu s-ar mai avea niciodată încredere în mine. Acestea fiind zise, răspunsul meu întreg este rareori preluat de Media Fake News. Ele lasă în mod intenţionat deoparte partea care contează', a mai scris preşedintele american.

Postările sale par a fi o reacţie la criticile apărute după ce duminică a declarat că ar accepta de la un guvern străin informaţii compromiţătoare despre un rival electoral, fără a raporta aceasta către FBI.

Cu prilejul vizitei recente în Marea Britanie, Donald Trump a luat ceaiul cu prinţul Charles, declarând ulterior a avut cu acesta 'o conversaţie grozavă în legătură cu ceea ce voi numiţi schimbările climatice'.

Dialogul, prevăzut să dureze 15 minute, a continuat însă timp de peste o oră şi jumătate, iar prinţul Charles 'a făcut cea mai mare parte din conversaţie', a precizat Trump.

El a dat asigurări că 'l-a ascultat cu adevărat' pe prinţul de Wales şi s-a declarat impresionat de pasiunea faţă de subiect a lui Charles, cunoscut pentru luările sale de poziţie împotriva încălzirii climatice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării