28 iun, 2019 11:04
285
0
Trump, către jurnaliști: Nu e treaba voastră ce voi discuta cu Putin
28 iun, 2019 11:04
285
0

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat joi, înaintea plecării sale către Osaka, unde are loc summit-ul G20, că nu doreşte să le comunice jurnaliştilor acreditaţi la Casa Albă subiectele pe care le va aborda în cadrul discuţiilor cu omologul său rus, Vladimir Putin.

Foto: washingtonpost.com

„Voi avea o discuţie foarte bună cu el (Putin, n.r.). Ce îi voi spune nu este treaba voastră”, a spus liderul american, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.ro.

De asemenea, în cadrul unui interviu acordat Fox News, Trump a vorbit şi despre relaţiile comerciale cu Germania, ţară despre care a spus că „abuzează de Statele Unite mai mult decât China în ceea ce priveşte comerţul”. 

El a făcut referire şi la cancelarul german, Angela Merkel: „Există o femeie în Europa, nu îi voi menţiona numele, care urăşte Statele Unite mai mult decât orice persoană pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus Trump.

Donald Trump urmează să se întâlnească atât cu liderul de la Kremlin, cât şi cu Angela Merkel, în cadrul summit-ului G20, desfăşurat în oraşul japonez Osaka.

Summitul grupului G20 are loc în perioada 28-29 iunie.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter