main logo
419

Trump admite că a discutat cu Zelenski despre Biden: Nimic greșit

Președintele american Donald Trump a admis că a discutat cu omologul său ucrainean Vladimir Zelenski despre fostul vicepreședinte Joe Biden, susținând însă că nu a făcut nimic greșit, relatează Mediafax.

Trump admite că a discutat cu Zelenski despre Biden: Nimic greșitFoto: cnn.com

Liderul de la Casa Albă susține că discuția telefonică avut cu președintele ucrainean a fost mai mult una de felicitare, însă cei doi au discutat și despre corupție și Biden, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

„Conversația pe care am avut-o a fost în mare măsură pentru a-l felicita, am discutat mult despre corupție și despre faptul că nu vreau ca oamenii noștri, precum vicepreședintele Biden și fiul său, să creeze mai multă corupție în Ucraina”, a declarat Donald Trump.

Democrații îl acuză pe Donald Trump că i-ar fi cerut lui Vladimir Zelenski să îl investigheze pe Joe Biden.

Într-un interviu acordat joi seară postului CNN, Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Trump, a oferit răspunsuri contradictorii când a fost întrebat dacă a cerut Ucrainei să-l ancheteze pe fostul vicepreședinte american Joe Biden, care este unul dintre potențialii contracandidați ai lui Trump la scrutinul prezidențial din 2020.

Inițial, Giuliani a calificat drept ridicolă afirmația, pentru ca ulterior să admită și să spună că este mândru de acest lucru.

În acest context, Joe Biden i-a solicitat președintelui american să facă publică discuția telefonică între acesta și omologul său ucrainean, afirmând că acest comportament este „anormal” și „subminează securitatea națională”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării