main logo
323

Trump acuză Marea Britanie că l-a spionat în timpul campaniei electorale

Preşedintele american, Donald Trump, acuză Marea Britanie că l-ar fi spionat în timpul campaniei prezidenţiale din 2016, relatează The Telegraph.

Trump acuză Marea Britanie că l-a spionat în timpul campaniei electorale

Potrivit preşedintelui american în spatele dezvăluirilor s-ar afla, de fapt, un fost analist al CIA, transmite Știri.md cu referire la B1.ro.

"Fostul analist CIA, Larry Johnson, acuză serviciile de informaţii ale Regatul Unit că au ajutat Administraţia Obama să spioneze campania prezidenţială a lui Donald Trump. WOW! Acum e doar o chestiune de timp până când adevărul va ieşi la iveală, şi când o va face, va fi o frumuseţe", a scris Donald Trump într-o postare pe Twitter, de miercuri.

Postarea lui Donald Trump a venit la doar câteva ore după ce Londra şi Washingtonul au vorbit de o îmbunătăţire a relaţiilor dintre cele două ţări, precum şi de o vizită a preşedintelui american în luna iunie.

În urmă cu câteva zile, a fost publicat raportul lui Robert Mueller în care se indică faptul că ar fi existat o colaborare a lui Donald Trump cu Federaţia Rusă în timpul campaniei prezidenţiale din 2016 și chiar și înainte de ea. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării