main logo
485

Trump acuză Google de acţiuni foarte ilegale înaintea alegerilor

Preşedintele american Donald Trump a acuzat din nou Google, marţi, fără să prezine dovezi, de faptul că gigantul tehnologic a subminat campania sa electorală pentru prezidenţialele din 2016 şi a avertizat că va urmări îndeaproape compania, înainte de alegerile din 2020.

Trump acuză Google de acţiuni foarte ilegale înaintea alegerilorFoto: CNN

Într-o serie de postări pe Twitter, Trump l-a atacat şi pe directorul executiv al Google, Sundar Pichai, şi a ridicat din nou problema legată de colaborarea motorului de căutare cu China, în ciuda comentariilor făcute de administraţia sa, potrivit cărora aceasta este limitată, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

„Ne străduim mult să ne construim produsele şi să implementăm politicile noastre în moduri care nu iau în considerare motivaţii politice”, a declarat un purtător de cuvânt al Google prin intermediul unui comunicat trimis pe e-mail.   

Trump, care vrea să fie reales în 2020, a atacat în mod repetat Google şi alte companii din tehnologie, făcând referire la un tratament incorect şi aducând în discuţie schimbarea normelor.   

Trump a acuzat, marţi, Google de acţiuni „foarte ilegale”, dar nu a prezentat dovezi şi nu au fost anunţate plângeri oficiale.   

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării