main logo
288

Trump a promis din nou Marii Britanii un acord comercial fantastic

Aflat la Londra, în cursul unei vizite de stat, președintele american Donald Trump a promis din nou Marii Britanii un acord comercial „fantastic”, ca volum și amploare, după ce părăsește Uniunea Europeană.

Trump a promis din nou Marii Britanii un acord comercial fantastic

Vorbind la o conferință de presă împreună cu premierul britanic demisionar Theresa May, Trump și-a reafirmat sprijinul pentru Brexit, dar de data aceasta nu a mai criticat direct eforturile premierului de a obține o ieșire din Uniunea Europeană, reglementată printr-un acord negociat cu Bruxelles, transmite Știri.md cu referire la Europaliberă.org.

Trump a declarat totodată că, în acest moment, Washingtonul și Londra sunt de acord că amenințarea nucleară este cel mai mare pericol de securitate, motiv pentru care vor depune toate eforturile pentru a împiedica Iranul să dezvolte arme nucleare.

Referitor la NATO, președintele american a criticat din nou țările membre care încă nu cheltuie 2% din PIB pentru apărare dar s-a declarat convins că situația se va schimba, pentru că „nu au de ales”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării