main logo
351

Trump a oferit detalii despre întâlnirea cu Putin, pentru CNBC

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, şi-a apărat eforturile de a construi o relaţie cu liderul rus, Vladimir Putin, afirmând că s-a înţeles bine cu omologul său rus, însă conversaţiile lor "nu au fost întotdeauna conciliante".

Trump a oferit detalii despre întâlnirea cu Putin, pentru CNBC

Preşedintele republican al SUA l-a invitat pe Putin la Washington pentru o nouă întâlnire, în pofida unui val de critici exprimate în SUA, după primul summit oficial al celor doi lideri, care a avut loc luni la Helsinki. Nici măcar oficiali americani de rang înalt şi membri ai Congresului nu ştiu ce s-a întâmplat la întâlnirea directă dintre Trump şi Putin, la care au fost prezenţi doar translatorii celor doi, transmite Știri.md cu referire la radiochisinau.md.

Trump a afirmat că a avut un raport de prietenie cu Putin, care, potrivit agenţiilor americane de informaţii, a intervenit direct în alegerile prezidenţiale americane din 2016.

"Adevărul este că ne-am înţeles bine", a declarat Trump, într-un interviu înregistrat joi, pentru CNBC, arătând că, în orice caz, nu au fost de acord în toate privinţele.

"Aşadar, am avut o întâlnire care a durat mai bine de două ore. 

Nu a fost totul conciliant în acea întâlnire", a spus Trump, fără a detalia. 

"Am discutat sincer despre multe lucruri extraordinare pentru ambele ţări".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării