main logo
5935

Tripla tragedie din viața unui jurat de la Românii au Talent

Este unul dintre titanii televiziunii româneşti! S-a născut la Timişoara, s-a şcolit în ale teatrului şi a pus bazele televiziunii la noi în ţară. Însă, succesul profesional nu l-a scutit niciodată de loviturile primite în viaţa privată.

Tripla tragedie din viața unui jurat de la Românii au TalentFoto: perfecte.md

Puţini ştiu că Florin Călinescu ascunde, în spate zâmbetului perfect şi glumelor nestăvilite, o dramă cutremurătoare. Şi totul a început cu moartea fiicei lui, transmite Știri.md cu referire la okmgazine.ro.

La doi ani de la căsătoria cu Ana Maria Călinescu, de profesie actriţă, se năştea primul lor copil: o fetiţă. Soarta nemiloasă a făcut ca la doar cinci luni de la venirea pe lume a acesteia, inima ei să înceteze să bată.

Tragedia nu i-a lăsat fără urme, însă i-a făcut să lupte cu mai mult aplomb în faţa vieţii. Şi, pentru moment, Dumnezeu părea că-şi apleacă urechea către ei. În 1986 şi 1988, cei doi deveneau părinţii a doi copii, Luca şi Petru, care aveau să le însenineze viaţa şi să le dea un rost. Fericirea avea să le fie umbrit, din nou, în 1996 de un diagnostic cumplit: cancer esofagian.

Tânăra soţia a celebrului actor şi prezentator de emisiune, Ana Maria Călinescu, fusese diagnosticată cu cancer esofagian. A urmat o luptă grea, din care n-a ieşit învingătoare. În 2005, Florin Călinescu îşi înmormânta soţia, rămânând complet neconsolat. Ana Maria Călinescu a murit fix în ziua în care trebuia să împlinească 47 de ani. Cu doi copii minori, actorul a dormit câteva zile într-o maşină parcată pe o alee de lângă cimitir.

Alţi şapte ani mai târziu, Florin Călinescu primea vestea că fiul lui cel mic, Luca, se spânzurase într-o cameră de hotel, în Praga, pe fondul unei depresii netratate. Acesta nu se consolase niciodată cu ideea că mama lui nu mai era printre cei vii şi a luat decizia de a-şi lua viaţa, lăsându-şi părintele complet îngenunchiat în faţa durerii. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării