main logo
844

Trevor, cel mai singuratic rățoi din lume, a fost ucis

Trevor, supranumit „cel mai singuratic rățoi din lume”, a murit după ce a fost atacat de câini pe instula Niue din Pacific, unde locuia. El a ajuns acolo în 2018, dar nu este foarte clar cum.

Trevor, cel mai singuratic rățoi din lume, a fost ucis

„A apărut în Niue în luna ianuarie a anului trecut, după o furtună puternică. Credem că a zburat sau că a fost „adus de vânt” aici. Credem că a ajuns aici din Noua Zeelandă, dar e posibil să provină de pe Tonga sau din vreo altă insulă din Pacific. Trevor a fost numit după un politician local și așa i-a rămas numele”, spus Rae Findlay, șefa al Camerei de Comerț din Niue, care administrează și pagina de Facebook a rățoiului.

Deși a fost supranumit „cel mai singuratic rățoi din lume”, Trevor avea mulți prieteni: localnicii aveau grijă de el și treceau să îl hrănească, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

„Nu sunt râuri sau lacuri sau izvoare în zonă, așa că Trevor a decis să trăiască pe o baltă. Zbura mereu prin zonă să viziteze proprietățile localnicilor și se bucura de hrana care i se oferea”, a declarat Rae Findlady pentru BBC News.

Mai mult, el s-a împrietenit cu un cocoș, cu un pui și cu o veka – pasăre specifică insulei Niue.

„După ce un an am condus dintr-un loc în altul cu plase cu ovăz în mașină, o să îmi fie dor să mă opresc după muncă să-l hrănesc pe Trevor. A cucerit inimile multor oameni și ne va fi dor de el.”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării