main logo
1071

Transformare uluitoare a celei mai urâte femei din lume. Cum arată acum

Naomi Grossman demonstrează încă o dată că machiajul poate să facă minuni, reușind să transforme radical o femeie.

Transformare uluitoare a celei mai urâte femei din lume. Cum arată acum

Actrița a jucat în filmul „American Horror Story” rolul lui Pepper, o femeie extrem de urâtă care poate să pună pe fugă orice bărbat cu înfățișarea sa, însă în realitate Naomi este frumoasă și atrage privirile reprezentaților sexului tare, transmite Știri.md cu referire la ziarulnational.md.

Aceasta recunoaște însă că transformarea ei pentru acest rol a fost radicală și a fost nevoită să se tundă la zero pentru a-și interpreta personajul. 

Vedeta povestește că inițial, când a mers la audiții nu și-a închipuit niciodată că acest rol îi va schimba viața și o va face celebră în întreaga lume. 

Ea este uimită de numărul uriaș de fani devotați, aproape 10 milioane de oameni, care i-au urmărit reîntoarcerea la premiera sezonului patru al serialului „American Horror Story”, intitulat „Freak Show”.

Pepper și-a făcut debutul în sezonul doi, „Asylum”, și la cererea publicului a reapărut în sezonul patru. Este prima dată în „American Horror Story” când un actor a reapărut în film interpretând același personaj.

„Faptul că am putut să mă întorc a fost neașteptat. A fost un rol de vis pentru că Pepper este un rol de vis”, a spus actrița.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării