main logo
704

Tragedia din Kemerovo: Înregistrare video pentru Vladimir Putin

Locuitorul din Kemerovo, Igori Vostrikov, care și-a pierdut în incendiul din centrul comercial soția, sora și cei trei copii, a înregistrat un video pentru președintele rus Vladimir Putin. Igori Vostrikov a filmat din casa soacrei sale.

În înregistrarea video apare și mama soției decedate a lui Igori Vostrikov.

Cei doi au criticat modul în care pompierii și salvatorii au acționat în timpul incendiului și i-au acuzat de corupție și neprofesionalism structura Ministerului pentru situații excepționale din Rusia, scrie unimedia.info.

Igor Vostrikov a menționat faptul că sunetul către telefonul mobil al fiicei sale mergea încă 20 de ore de la incendiu, ceea ce ar însemna că acesta nu a luat foc.

Vostrikov și soacra sa îi consideră responsabili de tragedie pe pompieri, salvatori, polițiști, conducerea centrului comercial, a orașului și a regiunii Kemerovo.

Anterior, Igori Vostirkov declarase pentru jurnaliști că administrația din Kemerovo  "nu are vreo vină".

În incendiul din centrul comerical din Kemerovo au decedat 64 de oameni, printre care 41 de copii. Guvernatorul din Kemerovo, Aman Tuleev și-a dat demisia la о săptămână după tragedia din oraș. Anterior, presa rusă scria că Tuleev și-a exprimat intenționa de a demisiona încă înainte de incendiu, din motive de sănătate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării