325
0
Topul celor mai vizitate capitale din lume în 2019. Prețuri la cazare
325
0

Orașele care primesc mulți vizitatori sunt destinații turistice atractive și au posibilitatea de a caza călătorii care vin de pe alte meleaguri, rata de ocupare a hotelurilor fiind indicatorul cel mai potrivit pentru a măsura interesul turiștilor.

Foto: google.com

Iată care sunt cele mai solicitate capitale din lume în 2019, transmite Știri.md cu referire la Revistateo.ro.

Cea mai cuătată capitală este Londra, metropola Marii Britanii, urmată de Paris și Amsterdam, potrivit momondo.ro.

Orașele europene domină clasamentul, ocupând primele 7 poziții în ierarhia atragerii turiștilor. Istoria bogată, bogățiile naturale, nivelul de trai sau normele de igienă specifice statelor din vestul continentului contribuie împreună la dezvoltarea industriei turismului.

Iată primele 10 poziții din clasamentul țărilor atractive de pe mapamond și media prețurilor pentru o noapte de cazare: 

CapitalaMedia prețurilor pentru o noapte de cazare
Londra182 EUR
Paris166 EUR
Amsterdam189 EUR
Roma104 EUR
Berlin112 EUR
Madrid116 EUR
Praga112 EUR
Tokyo143 EUR
Copenhaga194 EUR
Bangkok94 EUR

Capitalele cu cele mai mici prețuri pentru cazare. Turiștii sunt atrași și de prețurile reduse care pot spori valoarea bugetului lor. Dintre cele europene, cele mai accesibile din punctul de vedere al costurilor cazării sunt Ankara (51 EUR/noapte), Kiev (58 EUR/noapte) și Chișinău (64 EUR/noapte).

Cele mai scumpe orașe sunt Monaco (415 EUR/noapte), Nassau – Bahamas (337 EUR/noapte) și Victoria – Seychelles (279 EUR/noapte). Valorile reprezintă costul mediu al unei nopți de cazare într-o camera dublă, luând în considerare toate categoriile de hoteluri disponibile.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter