main logo
761

Time a numit „Omul anului”-2014

„Omul anului”-2014, în viziunea jurnalului Time, au devenit luptătorii cu Ebola. Astfel, chiar dacă în finală au fost nominalizate mai multe personalități, printre care și președintele rus Vladimir Putin, premiul nu a revenit unei persoane anume, ci tuturor celor care luptă cu virusul care a adus moartea a peste șase mii de persoane doar în acest an.

Time a numit „Omul anului”-2014Cu toate acestea, în ultimii ani, este organizat și un sondaj de opinie printre cititorii jurnalului. Cititorii au optat pentru candidatura premierului indidan Narendra Modi.

În acest an, au pretins la titlul de „Om al anului” președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, care a mai primit această distincție în anului 2007. Totodată, în listă au mai fost incluși președintele Kurdistanului Irakian, Masoud Barzani, fondatorul companiei „Alibaba Group”, Jack Ma, președintele companiei „Apple”, Tim Cook, comisarul ligii Statelor Unite ale Americii de fotbal, Roger Goodell, precum și actrița americană Taylor Swift.

Totodată, printre „persoanele” abstracte care au pretins la titlul de „Om al anului”, alături de luptătorii cu Ebola, au fost de asemenea protestatarii nemulțumiți de cedizia instanței în cazul asasinării unei persoane de culoare în orașul Ferguson.

Tradițional, „Omul anului” este selectat de redactorul șef al jurnalului Time. Cu toate acestea, în ultimii ani, este organizat și un sondaj de opinie printre cititorii jurnalului. Cititorii au optat pentru candidatura premierului indidan Narendra Modi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării