main logo
1264

Tenismena americană, Sofia Kenin, și-a concediat tatăl, care îi era și antrenor

Tenismena americană, Sofia Kenin, și-a concediat tatăl, care îi era și antrenor.

Tenismena Sofia Kenin și-a concediat tatăl, care îi era și antrenorFoto: Publika.md

Sportiva de 22 de ani a anunțat oficial pe rețelele de socializare că a renunțat la colaborare cu Alex Kenin, alături de care a câștigat turneul de Mare Șlem de la Australian Open și a ajuns până în finală la Roland Garros, în 2020, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Într-o postare pe Instagram, Sofia Kenin a scris că nu este o decizie ușoară și că va rămâne mereu recunoscătoare pentru sacrificiile făcute de tatăl ei pentru ca ea să ajungă o tenismenă de top.

Kenin, care este acum pe locul 4 în clasamentul mondial, a cucerit în total 5 titluri WTA sub comanda tatălui său. În afară de succesul de la Australian Open, americanca a triumfat la Lyon, tot în 2020, dar și la Hobart, Mallorca și Guangzhou, în 2019. În cariera sa, Sofia Kenin a acumulat premii în valoare totală de peste 7 milioane 400 de mii de dolari.

În acest an, însă, sportiva din Statele Unite are prestații modeste. Kenin a participat la 7 turnee și doar la două dintre ele, la Abu Dhabi și Melbourne, a ajuns până în sferturile de finală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării