main logo
1302

Taximetrist, scandal cu pasagerul adormit pe banchetă. Imagini virale

Filmarea făcută de un taximetrist din Cluj și postată apoi pe un grup de pe Facebook s-a viralizat rapid.

Taximetrist, scandal cu pasagerul adormit pe banchetă. Imagini virale

Aparent, clipul surprinde momentul în care șoferul își ia la rost pasagerul care refuză să-i plătească cursa.

Până la urmă, totul se dovedește a fi o glumă, una și mai savuroasă la a doua vizionare, când replicile pline de supărare ale taximetristului capată sens, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

„Domnule, mie îmi dai banii!” - spune șoferul la începutul clipului.

„Pe mine nu mă interesează de unde îi scoţi, ce faci, chemi pe cineva să plătească. Dacă nu, îţi jur că o să iasă nasol!”, ”amenință” șoferul.

Apoi, pentru că nu succes cu somația, taximetristul îi spune ”clientului” că ar putea să sune la poliție, dar ”toată noaptea am lucrat, n-am timp acum şi de poliţie.”

„Fă bine să scoţi banii şi îmi plăteşti cursa. Măcar cât e acum şi după aia vedem dacă mai mergi undeva. Du-te acum şi scoţi bani şi îmi plăteşti acum. Nu mă interesază cine eşti tu în Mănăşturul ăsta (n.r. cartier). Nu sunt curios, nu am crescut în puf ca alţii, cunosc şi eu lume din Mănăştur şi nu îmi e frică de tine, crede-mă! Şi dacă nu plăteşti cursa, crede-mă că o să iasă nasol”, pare din ce în ce mai supărat șoferul.

„Bă, m-ai plimbat în tot Clujul, ai mâncat în maşină, ai băut şi acum dormi pe banchetă. Fă bine, scoală-te şi plăteşti cursa.... Ia uite, 115 lei pe ceas şi el încă tot doarme”, spune șoferul, în timp ce mută obiectivul camerei de la parbriz spre ”pasagerul” din dreapta, care se dovedește a fi o pisică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării