main logo
649

Tatăl fotbalistului din avionul dispărut, după ultima veste: E un coșmar

Tatăl fotbalistului Emiliano Sala a primit îndurerat vestea că epava avionului în care se afla fiul său a fost găsită și că nu există nicio speranță ca Emiliano să mai fie în viață.

Tatăl fotbalistului din avionul dispărut, după ultima veste: Coșmar

Horacio Sala, aflat în Argentina, a declarat că „este disperat”, după ce epava avionului în care se afla fiul său, fotbalistul Emiliano Sala, a fost găsită pe fundul Canalului Mânecii, transmite Știri.md cu referire la Digi24.

„Nu îmi vine să cred. Este un vis, un coșmar. Sunt disperat și deznădăjduit”, a declarat Horacio Sala pentru Cronica TV. 

„Am vorbit cu echipajele de căutare zilnic, dar dacă nu am WhatsApp este mai greu pentru ei să dea de mine. Ultima dată mi-au spus doar că au trecut zile întregi și că nu există nicio veste despre Emiliano sau despre avionul în care se afla”, a mai adăugat el. 

Avionul în care se afla Emiliano Sala a dispărut deasupra Canalului Mânecii pe 21 ianuarie, după ce decolase din Nantes, Franța, cu destinația Cardiff. La bord se mai afla pilotul avionului, David Ibbotson, în vârstă de 59 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării