main logo
1816

Tatăl a 5 copii, ucis de câini, în drum spre casă

Povestea unui bărbat care a fost sfâșiat de câini, în drum spre casă, face înconjurul lumii. Până și polițiștii au fost îngroziți când i-au descopert trupul, pe stradă.

Tatăl a 5 copii, ucis de câini, în drum spre casă

Caz șocant, în Florida. Trupul unui bărbat a fost descoperit, săptămâna trecută, în zona Lake Placid. Astăzi, autoritățile au făcut publice datele autopsiei, și sunt înfiorătoare! Potrivit medicilor legiști, victima a fost sfâșiată pur și simplu de câini, pe trupul său găsindu-se peste o sută de mușcături, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

Melvin Olds Jr., un bărbat în vârstă de 45 de ani, tatăl a cinci copii, a fost atacat de câini în drum spre casă.

Obosit, bărbatul a luat-o pe o scurtătură, în apropierea unui parc. La un moment dat, Melvin a fost atacat de mai mulți câini. La autopsie, s-a constatat că trupul bărbatului avea peste 100 de urme de dinți. 

În scurt timp, autoritățile au capturat 6 câini din zona unde s-a petrecut incidentul și, după ce le-au măsurat mușcătura, legiștii au ajuns la concluzia că aceștia l-au mușcat. Autoritățile au început, însă, o amplă anchetă și, în prezent, se așteaptă și testele ADN care să le confirme teoria.

Cert este că, potrivit medicilor, autopsia a concluzionat că bărbatul nu prezenta niciun fel de afecțiune și nici alte răni decât cele cauzate de mușcături.

"În haită, câinii capătă un comportament diferit. Niciodată nu știi ce urmează să se întâmple", a declarat un oficial din poliție. Totodată, omul legii a făcut apel la rezidenți să anunțe prezența animalelor fără stăpân în zonă, mai ales a celor are pot trece ca rase agresive.

Poliția urmează să stabilească, în continuare, dacă animalele care l-au atacat pe bărbat aveau stăpân sau dacă fuseseră abandonate în zonă. Nu se știe, însă, care a fost motivul atacului și nici dacă victima a provocat cumva animalele sau dacă le-a agresat înainte.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării