main logo
528

Tată, filmat cum e forţat să îşi lovească fiul de 100 de ori. Imagini şocante cu lidera unui cult

Lidera unui cult din Coreea de Sud a fost înregistrată în timp ce-și bătea adepții și îi încuraja să se lovească între ei.

Tată, forţat să îşi lovească fiul de 100 de ori. Imagini şocante

Imaginile șocante cu Shin Ok-ju, lidera unui cult din Coreea de Sud, acuzată că a răpit 400 de adepţi în Fiji şi i-a supus unor ritualuri brutale şi violente, au fost făcute publice.

Ok-ju a fost arestată în august alături de alţi trei lideri ai Bisericii Grace Road când au aterizat la aeroportul Incheon, în apropierea capitalei sud-coreene, Seul.

Adepţii ei au călătorit în Fiji începând cu 2014 după ce ea a prezis că o foamete va cuprinde peninsula coreeană, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

Dar după ce au ajuns, paşapoartele le-au fost confiscate şi un grup de persoane, selectate personal de Ok-ju, denumiţi „gardieni”, i-au oprit pe adepţi din a pleca.

În timp ce se aflau în Fiji, ei au luat parte la ritualuri în care se atacau fizic reciproc pentru că Ok-ju le-a transmis că astfel vor evita pedepsele lui Dumnezeu.

Un tată a fost forţat să îşi lovească fiul de peste 100 de ori iar alt discipol a fost bătut atât de rău încât s-a ales cu leziuni cerebrale.

Cel puţin cinci persoane au reuşit să scape şi au contactat autorităţile sud-coreene.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării