main logo
614

Țara în care liceenii sunt rugați să nu mai facă sex în sensul giratoriu

Șeful Drumurilor din Norvegia le cere absolvenților de liceu să nu mai facă sex în sensul giratoriu. Deși apelul pare unul bizar, este perfect justificat.

Țara în care liceenii sunt rugați să nu mai facă sex în sensul giratoriuȚara în care liceenii sunt rugați să nu mai facă sex în sensul giratoriu

În fiecare an, absolvenții de liceu sărbătoresc evenimentul timp de câteva săptămâni, participând la petreceri din care nu lipsesc sexul și nuditatea, scrie libertatea.ro.

Tinerilor absolvenți de liceu din Norvegia, cea mai prosperă țară din lume, li s-a atras atenția să nu mai facă sex în sensul giratoriu, pe perioada petrecerilor care marchează terminarea liceului, pentru că din cauza acestui comportament, se pot produce accidente rutiere.

Tradiționala sărbătoare care marchează absolvirea liceului, numită Russefeiring sau Russ în norvegiană, durează câteva săptămâni și cuprind provocări din care nu lipsesc alcoolul, sexul și scenele de nuditate. Acesta este motivul pentru care șeful Drumurilor din Norvegia le cere absolvenților de liceu să nu mai facă sex în sensul giratoriu, pentru a preveni producerea unor accidente rutiere, potrivit Daily Mail.

„Șoferilor le poate fi distrasă atenția și să uite că se află la volan, explică Terje Moe Gustavsen, fost ministru al Transporturilor, care în prezent conduce Administrația Drumurilor Publice din Norvegia.

Sărbătoarea care marchează absolvirea liceului începe în jurul datei de 20 aprilie și se termină pe 17 mai, la ea participând nu mai puțin de 40.000 de tineri. Aceștia se îmbracă în haine colorate și închiriază mașini sau microbuze, cu care călătoresc în oraș și împrejurimi. În fiecare an, sunt raportate zeci de accidente în care sunt implicate mașinile sau microbuzele absolvenților, unele dintre ele mortale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării