main logo
1202

Tânără singură în rochia de mireasă după ce logodnicul a murit

O femeie din Indonezia al cărui logodnic a murit după ce un avion al companiei Lion Air s-a prăbușit în mare a participat singură la nunta pe care o aveau programată pentru data de 11 noiembrie.

Tânără singură în rochia de mireasă după ce logodnicul a murit

Tânărul a murit în timp ce se întorcea acasă pentru marele eveniment, când zborul Lion Air JT 610 s-a prăbușit pe 29 octombrie, la scurt timp după decolarea de la Jakarta, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Tânăra a spus că și-a dorit foarte mult să-i îndeplinească ultima dorință, așa că s-a fotografiat în rochie de mireasă și cu inelul de nuntă pe deget.

Chiar dacă simt o suferință pe care nu o pot descrie, trebuie să zâmbesc pentru tine”, a scris tânăra pe Instagram. ”Nu trebuie să fiu tristă, ci trebuie să fiu tare așa cum mi-ai spus mereu să fiu”, a mai scris tânăra.

Ea a povestit că tânărul a glumit în timp ce se pregătea să vină acasă că dacă nu va ajunge la timp să-și facă poze mireasă și să i le trimită.

Avionul transporta 189 de persoane de la Jakarta la Pangkal Pinang. Nu au existat supraviețuitori, iar fuzelajul aeronavei nu a fost găsit încă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării