main logo
1454

Tânără de 21 ani, filmată de prietenă cu câteva clipe înainte de a muri

O tânără de 21 de ani din Australia a murit într-un tragic accident de mașină, în timp ce era înregistrată de o prietenă prin intermediul aplicației Snapchat.

Tânără de 21 ani, filmată de prietenă cu câteva clipe înainte de a muri

Atentă la telefon, femeia a virat brusc, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula din direcția opusă, transmite Știri.md cu referire la Observator.tv

Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în vestul orașului Sydney. Shania McNeill, care conducea o mașină Suzuki, a pierdut controlul volanului din neatenție și s-a izbit violent de un Nissan Micra, în care se aflau doi bărbați. 

În autoturismul victimei mai erau două femei, Faeda Hunter și Hazel Wildman, dintre care una este cea care a filmat secundele fatale. 

Pe imaginile publicate pe Snapchat se poate observa cum tânăra, care se afla la volan, se distrează alături de prietene și pare mai atentă la smartphone decât la drum. 

Cu doar câteva secunde înainte de impact, Shania țipă și își îndreaptă din nou privirea spre cameră. A fost gestul care i-a adus sfârșitul. 

Mașina a virat brusc pe contrasens, izbindu-se puternic de un alt autoturism.

"Era aproape când a intrat pe porțiunea mea de drum. A fost un viraj violent, aproape intenționat. M-am dat la o parte și a virat iar", a povestit șoferul Nissan-ului, potrivit Daily Mail. 

Ofițerii ajunși la fața locului le-au eliberat pe cele două pasagere, în vârstă de 20 și 23 de ani, și au încercat să o resusciteze pe șoferiță. Din păcate, tânăra a murit înainte de sosirea paramedicilor.

A doua zi, cele două femei rănite în accident au postat un selfie de pe patul de spital, în care apar vizibil rănite și poartă gulere cervicale.

"Într-un timp foarte scurt a avut un impact mare asupra mea, a familiei mele și a celor care o cunoașteau. Era, sincer, un suflet frumos", a mărturisit prietena și colega de cameră a tinerei.

Accident grav în Australia

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării