main logo
1246

Tânără de 17 ani, înjunghiată mortal chiar în fața iubitului ei

O tânără de 17 ani a fost înjunghiată mortal în estul Londrei chiar sub privirile îngrozite ale prietenului ei, care a fost neputincios în fața unui atac la întâmplare, relatează Daily Mail.

Tânără de 17 ani, înjunghiată mortal chiar în fața iubitului ei

Fenomenul crimelor în care sunt folosite arme albe a mai făcut o victimă în Marea Britanie, tot mai îngrijorată de valul de atacuri de acest tip, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Jodie Chesney, în vâstă de 17 ani, a fost înjunghiată mortal într-un parc din estul Londrei, lângă un loc de joacă pentru copii. 

Tânăra însoțită de iubitului ei Eddie Coyle, de 18 ani, și un alt prieten, a fost atacată de un grup de bărbați cu cagule pe față.

Un martor a relatat că fata a fost înjunghiată de 2 bărbați chiar în fața iubitului ei. Agresorii au fugit lăsând un cuțit în corpul fetei, care a murit din cauza rănilor.

Poliția anchetează cazul, însă susține că victima a fost aleasă la întâmplare.

Jodie Chesney, descrisă de familie ca o elevă silitoare, cu o inimă de aur, este a 18 persoană ucisă în capitala britanică de la începutul acestui an. Epidemia atacurilor letale în care sunt folosite cuțite face ravagii în Londra susține Daily Mail.

Cu doar câteva ore înainte de a fi ucisă, victima a publicat pe Facebook un mesaj în care îi ura ”La mulți ani!” tatălui ei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării