422
0
Tânără concediată pentru că a fost cerută în căsătorie la serviciu
422
0

O însoțitoare de zbor a companiei China Eastern Airlines a ajuns în presa internațională, în luna mai, după ce iubitul ei a cerut-o în căsătorie chiar la bordul avionului.

Însă propunerea s-a întors acum împotriva ei. Femeia a fost concediată din cauza gestului romantic al logodnicului său, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Clipul viral în care însoțitoarea de zbor era cerută în căsătorie de iubitul ei, cu care avea o relație de patru ani, a fost filmat la o oră jumătate după decolarea avionului în care se aflau cei doi. Bărbatul a îngenunchiat în fața ei, a scos inelul, iar tânăra a spus „Da”.

Ea le-a mărturisit apoi pasagerilor că nu avea idee ce plănuia iubitul ei și le-a mulțumit că au fost martori la fericitul eveniment.

Patru luni mai târziu, tânăra a primit o scrisoare de la compania aeriană, prin care era anunțată că este concediată. Femeia a fost informată că „a ignorat siguranța pasagerilor” și că își va pierde locul de muncă din cauza „comportamentului său romantic care a cauzat rumoare printre pasageri”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter