main logo
606

Tânără concediată pentru că a fost cerută în căsătorie la serviciu

O însoțitoare de zbor a companiei China Eastern Airlines a ajuns în presa internațională, în luna mai, după ce iubitul ei a cerut-o în căsătorie chiar la bordul avionului.

Tânără concediată pentru că a fost cerută în căsătorie la serviciu

Însă propunerea s-a întors acum împotriva ei. Femeia a fost concediată din cauza gestului romantic al logodnicului său, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Clipul viral în care însoțitoarea de zbor era cerută în căsătorie de iubitul ei, cu care avea o relație de patru ani, a fost filmat la o oră jumătate după decolarea avionului în care se aflau cei doi. Bărbatul a îngenunchiat în fața ei, a scos inelul, iar tânăra a spus „Da”.

Ea le-a mărturisit apoi pasagerilor că nu avea idee ce plănuia iubitul ei și le-a mulțumit că au fost martori la fericitul eveniment.

Patru luni mai târziu, tânăra a primit o scrisoare de la compania aeriană, prin care era anunțată că este concediată. Femeia a fost informată că „a ignorat siguranța pasagerilor” și că își va pierde locul de muncă din cauza „comportamentului său romantic care a cauzat rumoare printre pasageri”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării