main logo
1398

Tânără bătută cu pumnii și picioarele de iubitul gelos

O tânără din Rusia, concurentă într-un show de divertisment, a fost lovită de propriul iubit după ce bărbatul a văzut momentul în care aceasta a îmbrățișat un alt concurent.

Tânără bătută cu pumnii și picioarele de iubitul gelos

Andrey Shabarin, în vârstă de 34 de ani, și-a atacat iubita în vârstă de 21 de ani chiar în timpul show-ului „Dom 2”, de la un post de televiziune din Rusia, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Bărbatul s-a năpustit asupra acesteia și a început să o lovească cu pumnii în zona capului, în timp ce un alt bărbat încarcă cu disperare să intervină.

În timpul acestui reality show, concureții trebuie să construiască o casă în timp ce încearcă să-și găsească un partener din rândul concurenților. Ulterior, cuplurile concurează pentru casă, scrie Daily Mail.

În timpul imaginilor bărbatul a fost surprins în timp ce își întreba iubita: ”L-ai atins pe acest bărbat?”. 

Femeia răspunde de pe canapea că bărbatul a venit, de fapt, să o îmbrățișeze. Este momentul în care acesta pierde controlul și începe să o lovească.

Potrivit presei locale ruse, femeia și-ar fi iertat iubitul pentru atacul comis asupra ei și continuă să-și construiască casa mult visată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării