main logo
469

Tânăr înjunghiat mortal din cauza unui conflict în trafic

Un tânăr din Giurgiu a fost înjunghiat mortal în urma unui conflict care a avut loc în trafic. Bărbatul ce l-a atacat a fost dus la secția de poliție și este cercetat pentru omor.

Tânăr înjunghiat mortal din cauza unui conflict în trafic

Un tânăr din Giurgiu a fost înjunghiat mortal în urma unui conflict care a avut loc în trafic. Bărbatul ce l-a atacat a fost dus la secția de poliție și este cercetat pentru omor, transmite Știri.md cu referire la evz.ro.

Într-un comunicat transmis de Poliția Giurgiu se afirmă că atacatorul este un tânăr de 22 de ani ce locuiește în municipiul Giurgiu. 

Acesta a înjunghiat cu un cuțit un alt giurgiuvean în vârstă de 22 de ani.

„Un tânăr înjunghiat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Giurgiu şi ulterior a decedat. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă 

Tribunalul Giurgiu, a reieșit faptul că tânărul de 22 de ani a fost înjunghiat mortal cu un obiect tăietor înțepător în zona abdominală de un alt giurgiuvean în vârstă de 22 ani în urma unui conflict spontan”, se arată în comunicatul de presă.

Se relatează faptul că cearta ar fi izbucnit în trafic, iar mai apoi conflictul a continuat în spatele unor blocuri din oraș. La Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu vor fi audiate mai multe persoane precum șoferi și pasageri, ce au fost martori la conflict.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării