main logo
338

Summit UE la Sibiu: Preţul unei camere în hotel depăşeşte 300 de euro

Sibiul va fi joi inima Europei. Aproape toate hotelurile și pensiunile sunt pline de oficiali, jurnaliști și forțe de ordine, care vor participa la lucrările summit-ului european.

Summit UE la Sibiu: Preţul unei camere în hotel depăşeşte 300 de euro

Rezervările s-au făcut încă de acum un an, iar puținele camere libere se închiriază, acum, chiar și cu 300 de euro pe noapte. Cererea este atâta de mare, încât unele delegații au fost nevoite să se cazeze în alte orașe, transmite Știri.md cu referire la Tvr.ro.

Puținele camere libere se închiriază la prețuri exorbitante. Pe site-urile de rezervări, mai sunt disponibile câteva oferte de cazare, în perioada summitului. Dar prețul unei nopți de cazare, la un hotel din zona centrală, poate să ajungă chiar și la 1600 de lei, adică aproximativ 330 de euro.

„Nu, nu mai există niciun loc de cazare în Sibiu. Sunt ocupate și locurile de cazare din orașele care ne înconjoară”, spune primarul Sibiului, Astrid Fodor.

Summit-ul aduce câștiguri mari și celor care închiriază apartamente în regim hotelier.

În Alba-Iulia, proprietarii de pensiuni și hoteluri sunt pregătiți să-i primească pe cei care nu au găsit cazare în Sibiu. Problema rămâne însă distanța, greu de parcurs între cele două orașe.

La summit-ul european ce va avea loc la Sibiu vor participa 27 de șefi de stat sau de guverne, 400 de înalți oficiali și peste 800 de jurnaliști și traducători. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării