main logo
710

Suma uriașă plătită pentru două porții de paste și o sticlă cu apă

Două turiste din Japonia aflate în vacanță la Roma au plătit o sumă uriașă pentru două porții de paste și o sticlă de apă, la un restaurant din Capitala italiană.

Suma uriașă plătită pentru două porții de paste și o sticlă cu apăFoto: gettyimages.com

Tinerele au achitat fără să comenteze nota de 430 de euro, dar, când au ajuns acasă, au postat-o pe o rețea socială locală, alături de un mesaj în care japonezii care ajung la Roma au fost sfătuiți să fie atenți la ce comandă în restaurante, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Potrivit sursei citate, cele două japoneze au comandat, la restaurantul Antico Caffè di Marte, doar două porții de paste cu pește și o sticlă de apă. 

Turistele au rămas fără cuvinte când au primit nota: 349 de euro pastele și apa, la care s-au mai adăugat 80 de euro bacșișul obligatoriu. În final, au plătit 430 de euro.

Totul s-a petrecut pe 4 septembrie, însă s-a aflat doar după ce femeile s-au întors în Japonia și au postat online nota de plată.

Proprietarul restaurantului pe pe Via Banco di Santo Spirito a confirmat că nota de plată este reală și nu a fost vorba de nicio greșeală. 

Suma uriașă a fost explicată prin faptul că japonezele și-au ales o combinație de paste cu pește proaspăt, dintr-un sortiment foarte scump: 

„Prețurile sunt transparente, iar meniul este clar. Totul era scris în detaliu, doar uitați-vă la prețuri: cel mult 16 euro pentru o porție de spaghete. Însă fetele au vrut în spaghete și pește proaspăt, pe care clienții îl aleg personal. Îl cântărim și apoi îi gătim”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării