253
0
Suma record cu care a fost vândut un strugure în cadrul unei licitații
253
0

Un ciorchine de strugure a fost vândut pentru suma de 11.000 de dolari, în cadrul unei licitații, organizată în orașul japonez Kanazawa.

Strugurii din soiul „Roman Ruby” a fost cumpărat de proprietarul unui lanț hotelier privat, informează Agenţia niponă de presă Kyodo, transmite Știri.md cu referire la Rador.ro

Acest soi este apreciat pentru fructele dulci de culoare roșie şi pentru gustul lor răcoritor. Strugurii diferă prin dimensiunea lor foarte mare și prin faptul că seamănă foarte bine cu nişte mingi de golf. 

Proprietarul lanțului hotelier privat a plătit echivalentul a 11.000 de dolari pentru 24 de boabe de strugure, apreciați mult pentru zeama lor, pentru conținutul ridicat de zahăr și aciditatea scăzută. 

Este cel mai scump strugure vândut vreodată atât în Japonia, cât şi în lume. Strugurii Ruby au fost dezvoltați în Ishikawa și au intrat pe piață în 2008. 

Fructele scumpe, apreciate de regulă pentru aspectul și gustul lor în Japonia, sunt cumpărate sub formă de cadouri sau în scopuri promoționale de către diverse companii.

Картинки по запросу japanese ruby roman grapes

Картинки по запросу japanese ruby roman grapes

Citește și
article image
Japonia, afectată de taifunul Tapah: Peste 400 de zboruri,...
0
58
article image
Cum un angajat Japonia a făcut greșeală de 320 de milioane...
0
190
article image
Acord: Japonia va elimina taxele pentru vinurile din SUA
0
98
article image
Vestmoldtransgaz caută companii ce ar construi conducta...
0
157