main logo
379

SUA va impune sancțiuni contra Rusiei în fiecare lună

Statele Unite ale Americii intenționează să impună noi sancțiuni contra Rusiei din cauza situației din Ucraina. Sancțiunile vor fi impuse o dată în lună sau cel mult o dată la două luni.

SUA va impune sancțiuni contra Rusiei în fiecare lună

Anunțul a fost făcut de către reprezentantul președintelui american pentru Ucraina, Kurt Volker, în cadrul unei conferințe a Atlantic Council, notează ria.ru.

Volker a subliniat că SUA lucrează strâns cu partenerii europeni în ceea ce privește sancțiunile contra Rusiei. 

Oficlialul american a mai adăugat că este încrezător în rezultatul sancțiunilor și vede efectul acestora în Rusia, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

Anterior, premierul rus, Dmitrii Medvedev, a declarat într-un interviu pentru Euronews că SUA și UE își rezolvă problemele politice interne folosit subiectul sancțiunilor. Medvedev a mai spus că poziția Rusiei nu va putea fi schimbată cu ajutorul sancțiunilor.

Șeful Cabinetului de miniștri de la Moscova a mai spus că oamenii de afaceri din SUA nu suferă mult din cauza sancțiunilor contra Rusiei, pe când businessul european are cel mai mult de pierdut.

SUA și Occidentul au impus sancțiuni contra Rusiei după anexarea Crimeii în primăvara lui 2014. Ulterior au fost impuse sancțiuni pentru declanșarea conflictului din Donbas. 

Următorul pachet de sancțiuni au vizat implicarea Rusiei în alegerile din SUA.

Ultimul pachet de sancțiuni au vizat atacul chimic din Salisbury.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării