main logo
760

SUA nu vor plăti pentru protecţia prinţului Harry şi a soţiei sale Meghan

SUA nu vor plăti pentru protecţia prinţului Harry şi a soţiei sale Meghan, care s-au instalat recent în California, a subliniat preşedintele american Donald Trump, informează Agerpres, care citează AFP.

SUA nu vor plăti pentru protecţia prinţului Harry şi a soţiei saleFoto: Getty Images

"Sunt un mare prieten şi mare admirator al reginei şi Regatului Unit", a notat pe Twitter locatarul Casei Albe, cu două ore înainte de conferinţa sa de presă zilnică asupra coronavirusului. Evocând decizia lui Harry şi a soţiei sale Meghan de a renunţa să se instaleze în mod permanent în Canada şi de a se muta în California, Trump a adăugat: "SUA nu vor plăti pentru protecţia lor". "Ei trebuie să plătească!", a conchis preşedintele american, fără a oferi alte explicaţii, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

O purtătoare de cuvânt a cuplului a dat ulterior publicităţii un comunicat în care Harry şi Meghan asigură cu nu au nicio intenţie să ceară ajutorul Washingtonului pentru protecţia lor, a informat Washington Post. "Au fost puse în aplicare aranjamente de securitate finanţate din mijloace private", se afirmă în acest comunicat.

Potrivit tabloidului The Sun, cuplul a venit cu un mic avion privat săptămâna trecută la Los Angeles, într-un moment în care Canada şi SUA se pregăteau să-şi închidă frontiera pentru a stăvili propagarea COVID-19.

Meghan, fostă actriţă americană, are numeroşi prieteni în California, unde locuieşte şi mama sa Doria.

Buckingham Palace nu a dorit să comenteze informaţiile din The Sun.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării